{"sello":"ALFAGUARA IJ","topics":["Libros infantiles","Primeras lecturas","A partir de 7 a\u00f1os | Primeras lecturas"],"especial_topic":"Cuadernos de vacaciones","edad":"","idioma":"CA","formato":"Ebook","variante":"eBook Kindle","publicacion":"2019-10-17","upc":"Sin Upc","autor":"Laia L\u00f3pez","ean13":""}
  • ¡En oferta!
Ula i Hop juguen a futbol (Ula i Hop)

Ula i Hop juguen a futbol (Ula i Hop)

ALFAGUARA IJ , octubre 2019
Pertenece a la serie "Ula i Hop"

ATENCIÓ!
A totes les cases hi ha éssers diminuts...

«Ula i Hop», la sèrie per primers lectors que enamorarà als teus fills i aconseguirà que s'enganxin a la lectura.

Pertenece a la serie "Ula i Hop"
L'Ula i el Hop son dos éssers diminuts que viuen amagats a casa del Dani, un nen de 9 anys. No estan sols, viuen amb els seus germans: la presumida de la Farigola, l'intel·ligent Clip i l'enèrgic Borrissol. A tots ells els encanta la natura i gaudeixen de l'amistat, però també es fiquen en embolics molt divertits i viuen emocionants aventures. A Ula i Hop juguen a futbol , els éssers diminuts observen al Dani com juga. Sembla que li agrada, però tenen molts dubtes: per què es juga amb els peus? Qui guanyarà el partit? I, sobretot, són compatibles el formatge i l'esport? Aquests germans diminuts també volen jugar! _________________ Els éssers diminuts són personatges molt petits que viuen enormes aventures en un món de grans, igual que qualsevol nen. Les seves... Leer más

L'Ula i el Hop son dos éssers diminuts que viuen amagats a casa del Dani, un nen de 9 anys. No estan sols, viuen amb els seus germans: la presumida de la Farigola, l'intel·ligent Clip i l'enèrgic Borrissol. A tots ells els encanta la natura i gaudeixen de l'amistat, però també es fiquen en embolics molt divertits i viuen emocionants aventures.

A Ula i Hop juguen a futbol, els éssers diminuts observen al Dani com juga. Sembla que li agrada, però tenen molts dubtes: per què es juga amb els peus? Qui guanyarà el partit? I, sobretot, són compatibles el formatge i l'esport?

Aquests germans diminuts també volen jugar!

_________________

Els éssers diminuts són personatges molt petits que viuen enormes aventures en un món de grans, igual que qualsevol nen. Les seves històries tenen un llenguatge escrit i visual perfecte per captar l'atenció dels primer lectors i, a més, es divideixen en capítols de l'extensió idònia per llegir una aventura independent cada nit.

La col·lecció «Ula i Hop» aposta per la diversitat, elimina les barreres de gènere i fomenta valors universals com l'amistat, la família, la convivència, el treball en equip i el tenir cura del medi ambient, entre d'altres.

Leer menos
Colección
COL·LECCIO ULA
Páginas
128
Serie-Saga
Ula i Hop
Target de Edad
A partir de 7 años
Tipo de encuadernación
eBook Kindle
Idioma
CA
Fecha de publicación
17-10-2019
Autor
Laia López
Editorial
ALFAGUARA IJ
nombre_etemocion
Cuadernos de vacaciones
Quadern d\'activitats
Colección
COL·LECCIO ULA
Páginas
128
Serie-Saga
Ula i Hop
Target de Edad
A partir de 7 años
Tipo de encuadernación
eBook Kindle
Idioma
CA
Fecha de publicación
2019-10-17
Autor
Laia López
Editorial
ALFAGUARA IJ
nombre_etemocion
Cuadernos de vacaciones
Quadern d\'activitats
9788420440279
17-10-2019
Laia López
Laia López
Ver Más
Laia López es la joven ilustradora de «La diversión de Martina» (130.000 ejemplares GFK solo el primer tomo). Tiene mucho seguimiento en redes (982k seguidores en Instagram) y un estilo fresco y divertido. Leer más

Laia López es la joven ilustradora de «La diversión de Martina» (130.000 ejemplares GFK solo el primer tomo). Tiene mucho seguimiento en redes (982k seguidores en Instagram) y un estilo fresco y divertido.

Leer menos
Ver Más
Suscríbete a nuestras novedades sobre este autor o editorial

Serie

Libros de la serie

Actualidad

Artículos relacionados con este libro

Reseñas

Reseñas

No hay reseñas
Product added to wishlist