• ¡En oferta!
  • -5%
El Papa Francesc

El Papa Francesc

B DE BOOKS , mayo 2013

El Papa Francesc és el llibre definitiu per entendre la personalitat i el pensament de lactual Papa.

El 13 de març de 2013 el cardenal Jorge Bergoglio va ser elegit successor de Joseph Ratzinger per ocupar, com a Papa Francesc, el tron de Sant Pere. Aquest llibre, resultat d'unes converses amb Sergio Rubin i Francesca Ambrogetti, és un testimoni únic i en rigorosa primera persona dels fets que han marcat la vida de l'actual pontífex.... Leer más

El 13 de març de 2013 el cardenal Jorge Bergoglio va ser elegit successor de Joseph Ratzinger per ocupar, com a Papa Francesc, el tron de Sant Pere. Aquest llibre, resultat d'unes converses amb Sergio Rubin i Francesca Ambrogetti, és un testimoni únic i en rigorosa primera persona dels fets que han marcat la vida de l'actual pontífex.

Jorge Bergoglio hi explica, d'una manera clara i propera, el desembarcament de la seva família al port de Buenos Aires el 1929, les circumstàncies del seu naixement, com va ser la seva infància i com, a partir d'una pulmonia greu, va sentir els primers signes de la vocació religiosa. Ens parla també de l'ingrés al seminari, de les primeres classes que va impartir, de l'experiència com a professor de psicologia i literatura... fins al sorgiment del «fenomen Bergoglio», després que Joan Pau II el consagrés cardenal.

Bergoglio accedeix a contestar, amb sinceritat i valentia, preguntes directes i clares que li permeten anar desgranant el seu pensament amb la lucidesa que el caracteritza sense eludir cap tema incòmode: des de com ha de ser l'experiència d'orar, el celibat o el treball pastoral de l'Església fins els escàndols sexuals o el seu parer sobre la dictadura argentina.

Leer menos
Colección
NO FICCION
Páginas
200
Target de edad
Adultos
Tipo de encuadernación
eBook
Idioma
ES
Fecha de publicación
2013-05-15
Autor
Sergio Rubín
Editorial
B DE BOOKS
Colección
NO FICCION
Páginas
200
Target de edad
Adultos
Tipo de encuadernación
eBook
Idioma
ES
Fecha de publicación
2013-05-15
Autor
Sergio Rubín
Editorial
B DE BOOKS
9788490194096
2013-05-15
Sergio Rubín
Sergio Rubín
Ver Más
Sergio Rubín tiene una vasta trayectoria en el seguimiento del quehacer de los diferentes cultos y, especialmente, de la Iglesia católica, para numerosos medios periodísticos de la Argentina y de otros países.... Leer más

Sergio Rubín tiene una vasta trayectoria en el seguimiento del quehacer de los diferentes cultos y, especialmente, de la Iglesia católica, para numerosos medios periodísticos de la Argentina y de otros países. Hace más de veinticinco años que cubre temas de diferentes cultos y, en especial, de la iglesia católica para el diario Clarín. Realizó la cobertura de varios viajes del papa Juan Pablo II y entrevistó a figuras relevantes de la iglesia en todo el mundo. Tiene un posgrado en deontología periodística en la Universidad de Navarra. Publicó la primera edición de este libro en Lohlé Lumen en 2002. Es co-autor de El jesuita.

Leer menos
Ver Más
Suscríbete a nuestras novedades editoriales

Actualidad

Artículos relacionados con este libro

Reseñas

Reseñas

No hay reseñas
Añadido a tus libros guardados