Súper Clea! 3 - Súper Clea 3. El secret de la selva maragda

Jordi Labanda
Ana García-Siñeriz

Fragmento

cap

imagen

 

Hola! Em dic CLEA…

La vida em va canviar el dia que vaig saber que podia fer gairebé tot el que em proposés: només ho he de desitjar AMB TOTES LES MEVES FORCES i treballar de valent. Bé, i de tant en tant, demanar una ajudeta al meu ANELL.

imagen

Aquest és el meu ANELL MÀGIC. Mel van regalar els pares quan ens vam haver de separar. Des daleshores, el faig servir (gairebé sempre) només per a coses importants. Cuidar el planeta és essencial per a mi!

imagen

 

Aquests són la LILY i en TOM. Són germans bessons i savenen MOLT. La LILY és una enamorada de la moda (li encanta la roba!), i en TOM prefereix la ciència, però també li agrada la roba, i a la LILY, la ciència… Fins i tot en això són CLAVATS.

Tot i que som molt diferents, la LILY és la meva millor amiga. Deu ser per això, potser?, perquè som tan diferents?

I en TOM és el meu millor amic, encara que de vegades ens assemblem massa i tot.

 

imagen

 

LELSA VAN VAN és la nostra veïna. És superfamosa! La segueix un munt de gent. Publica fotos de tots els llocs on anem, per als seus seguidors.

LELSA viu amb la seva tieta. Tenen un lloro que es diu CHARLIE i que és MOOOLT DIVERTIT. Jo crec que es diu CHARLIE perquè és un CHARraire, he, he.

 

imagen

 

Els meus PARES sempre estan de viatge: lluiten per salvar la naturalesa. De vegades són a lAmazones i daltres a la Patagònia. He de mirar bé el MAPA quan vull saber on paren!

imagen

 

La mare de la LILY i en TOM, la VERA VIVAVOCE, és cantant dòpera i també es passa la vida viatjant, és clar.

imagen

 

Per això, ens hem de quedar sempre amb MISS PLASTAH, que és molt estricta i no ens deixa ni respirar. Ho heu llegit bé: NI RESPIRAR. El cognom ja ho diu tot…

imagen

 

I la POM POM és... la POM POM. La gosseta pomerània de la LILY és afectuosa i li encanta que lamanyaguin. Oi que sembla un nino de peluix? Doncs que això no us confongui. Quan la necessitem, és capaç denfrontar-se als perills com ningú. L’adoro! (Bé, tothom ladora... és impossible NO fer-ho!).

imagen

 

Gràcies a lanell, vivim un MUNT daventures: NINGÚ no sap què passarà quan li dono un parell de voltes i fa…

Bum! Bum!

L’anell de la CLEA

Temps enrere, els pares em duien amb ells a TOTS els viatges que feien.

Una vegada, a la selva, dins d’una piràmide molt antiga, van veure com refulgia un anell... Vam haver de sortir d’allà a tota pressa perquè era un anell molt cobejat.

Al cap d’uns quants anys, els pares van haver de fugir per una INJUSTÍCIA. Ara visc amb la LILY, en TOM i... MISS PLASTAH!

Però, pel meu aniversari, els pares em van fer arribar un regal MOLT ESPECIAL. Era un anell màgic... Encara no el sé utilitzar gaire bé!

CADA VEGADA que el faig servir em sorprenc del que soc capaç de fer gràcies a ell!

imagen

Seguint la pista dels pares, aquesta nova aventura ens va portar fins a l’Amazones, on vam trobar un fals EMPERADOR, una pel·lícula sobre la revolució i, fins i tot, cangurs! Us hem d’explicar tantes coses...! Us ve de gust descobrir-les?

Suscríbete para continuar leyendo y recibir nuestras novedades editoriales

¡Ya estás apuntado/a! Gracias.X

Añadido a tu lista de deseos