Ula i Hop juguen a futbol (Ula i Hop)

Laia López

Fragmento

Page 4 of 127
background image
Edició en format digital: octubre del 2019Títol original: Ula y Hop juegan al fútbol© 2019, Eric Lilliput / Tormenta, pel textwww.tormenta.com© 2019, Penguin Random House Grupo Editorial, S. A. U.Travessera de Gràcia, 47-49. 08021 Barcelona© 2019, Ricard Gil, per la traducció© 2019, Laia López, per les il·lustracionsDisseny: Penguin Random House Grupo Editorial ISBN ebook: 978-84-204-5223-4Conversió ebook: Newcomlab S.L.L.Penguin Random House Grupo Editorial està a favor de la protecció del copyright.El copyright estimula la creativitat, defensa la diversitat en l’àmbit de les idees i el coneixement,promou la lliure expressió i afavoreix una cultura viva. Gràcies per comprar una edició autoritzadad’aquest llibre i per respectar les lleis del copyright en no reproduir, escanejar ni distribuir cap part d’aquesta obra per cap mitjà sense permís. En fer-ho esteu donant suport als autors i permetent que PRHGE continuï publicant llibres per a tots els lectors.Dirigiu-vos a CEDRO (Centre Espanyol de Drets Reprogràfics, http://www.cedro.org) si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment d’aquesta obra.www.megustaleer.com
Page 5 of 127
background image
juguen a futbolERIC LILLIPUTIl·lustracions de LAIA LÓPEZTraducció de RICARD GILjuguen a futbolERIC LILLIPUTLAIA LÓPEZ
Page 6 of 127
background image
background image
El Hop s’estima molt els animals,i els animals l’estimen a ell. Si calla... és perquè trama alguna cosa!Va néixer a l’estiu.L’Ula recicla qualsevolcosa per fer els seus invents. És divertida i esbojarrada. Va néixer a l’estiu.El Borrissol és molt valenti viatja a tot arreu dalt d’un colom. Va néixer a l’hivern.
Page 7 of 127
background image
background image
El Clip hi entén de tot (o això diu).Va néixer a la tardor. La Farigola és presumida i unamica rondinaire, però té bon cor. Va néixer a la primavera.

Suscríbete para continuar leyendo y recibir nuestras novedades editoriales

¡Ya estás apuntado/a! Gracias.X

Añadido a tu lista de deseos